Startsida

Glada nyheter!

Det börjar ju ljusna på Covidfronten; fler som är fullvaccinerade, lägre smittspridning och lättade restriktioner, så bridgen kan göra comeback på våra klubbar! Vi planerar att starta upp på Havsblick efter sommaren, i början av september på de vanliga veckodagarna. Vissa begränsningar i antal bord och liknande kommer att finnas och kommer att anpassas efter smittläget. Så ser planeringen ut just nu, men som vi vet är ju inget säkert i dessa dagar. På vår hemsida kan ni få fortlöpande information om vad som gäller efterhand, så klicka på den röda knappen här ovanför!

Välkommen till Lomma Bridgeklubb

Vår klubb har funnits sedan 1948. Vi spelar bridge tre kvällar i veckan på Havsblick i Lomma. Även om kampen är hård om segrar och poäng, sätts trivseln i första hand.

Måndagar spelar vi med nationellt handikapp och börjar kl 18:15. Kontakt: Berit Nilsson, tel. 0703-374637, mejl behagin@gmail.com. Vi ordnar om möjligt partner om Du saknar.

Tisdagar 18:15 spelar vi utan handikapp.
Kontakt: Bo Persson, 0760-718 704, även om Du saknar partner.

Torsdagar 18:15 spelar vi med handikapp. 
Kontakt: Leif Nötesjö 0708-606340,  mejl leif.notesjo@icloud.com, partner kan ordnas.

Det är obligatoriskt med medlemskap i Förbundet Svensk Bridge och i Lomma Bridgeklubb för att spela i klubben. Du som är medlem i annan klubb kan bli gästmedlem i Lomma Bridgeklubb mot en avgift av 50:–/spelår. Den som är medlem i Lomma Bridgeklubb eller Bjärreds Bridgeklubb betalar endast avgift till Svensk Bridge.

De som vill kan köpa ett rabatterat ”klippkort” för 540:- kronor (avgift för 12 spel) .
Betala in kr 540:- till vårt bankgiro nr 531-8951, så får du kortet påföljande vecka. Kortet är inte personligt. Man kan alltså även betala för andra.
Det går fortfarande att betala med kontanter, 50 kr per speltillfälle.